Een hele nieuwe Entity Studio

Het is zo ver, een nieuwe website. Het heeft lang geduurd, maar daar is hij dan eindelijk. Er zijn veel verschillende ontwerpen geweest, herzieningen, en puntjes op de i, maar het is klaar en we zijn er trots op.

Al een lange tijd zijn we er mee bezig geweest om een nieuwe website te bouwen. Elke keer als we er bijna warren leek er iets te missen. Misschien is het wel omdat het ons eigen ontwerp is, zoals een chirurg dat niet op family en vrienden opereerd. Nou, we hebben het toch gedaan (zoals het hoort) en het is erg mooi geworden. We hebben het gevoel gevonden die we zochten. De website is "clean", niet te veel content, en het laat zien wat je over ons zou willen weten.

De website is "responsive"website is responsive en gebasseerd op de Workless framework. We hebben ook een nieuwe vorm van navigatie voor mobiele gebruikers. Mensen die iOS hebben zullen het systeem wel herkennen. Een speciaal bedankje gaat uit naar Amplo voor het realiseren van de technische kant van de website. De website draait op Expression Engine.

We hopen dat jullie net zo veel van onze nieuwe website zullen genieten als dat wij doen. We horen dan ook graag iets van je.

New CSS3 Design Expression Engine Front-End HTML5 Responsive SEO UI
Terug